tag:blogger.com,1999:blog-4930548803562845562.post520110818599613403..comments2023-04-03T01:48:03.516-07:00Comments on Kysymyksiä syömisestä: Herkkuja HakaniemestäUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4930548803562845562.post-73927659973856414452014-07-19T06:45:03.656-07:002014-07-19T06:45:03.656-07:00Kannattaa ilman muuta tehdä itse. Itse laitan liot...Kannattaa ilman muuta tehdä itse. Itse laitan liotettuja ja murskattuja fermentoituja soijapapuja (salted black beans, aasiakaupasta), kuivalla pannulla paahdettuja ja murskattua sichuaninpippuria, tuoretta inkivääriä, valkosipulia, purjoa, soijakastiketta, seesamiöljyä ja tietenkin chiliä. Ainekset hienonnetaan ja kiehautetaan kastikkeeksi, johon lopuksi lisätään kuutioitu tofu. Pinnalle voi ripotella lehtikorianteria tai sileälehtistä persiljaa. Ohjeita voit katsoa netistä hakusanalla mapo doufu, josta vain jätät lihan pois (jos et syö lihaa). Mustapavut eivät ole välttämättömiä ja sichuaninpippurinkin voi korvata mustapippurilla.<br />Mirkahttps://www.blogger.com/profile/13992304172895812992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4930548803562845562.post-3250226073779453722014-07-18T09:18:55.678-07:002014-07-18T09:18:55.678-07:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16651993322830199199noreply@blogger.com